Omdat goede PV-panelen wel 35 jaar blijven liggen, moet het dakmateriaal minimaal zo lang mee gaan. Idealiter nog veel langer.

De QRS strippenkaart

10 shoots in één pakket

Dag Sjoerd en Annetta, 

Om gemakkelijk en snel te kunnen schakelen voor nieuwe projectshoots en niet iedere keer een nieuwe offerte te hoeven sturen, hadden wij het idee om dit efficiënter te maken. Een strippenkaart met 10 projectshoots, in 1x betaald, om vervolgens gemakkelijk en snel op dit soort projecten te kunnen schakelen, zonder het over prijzen te hoeven hebben.

Nu Job zijn drone certificaat heeft, kunnen we standaard onze vaste topfotograaf inzetten die daarnaast ook nog de mogelijkheid heeft om fotografie te maken op de bouwplaats met zijn 'normale' camera. Daarmee dachten we; laten we iets kloppends ontwikkelen.

Hieronder zie je 4 opties waar je op kunt klikken. Deze opties verschillen in de inhoud. Enkel drone, drone + normale fotografie én de mogelijkheid om standaard een aluminium plaat op te maken voor de eindklant.

Fotoshoot Triavium deel 1
een online omgeving om foto's te delen met de klant?

Wat nog niet is meegenomen in de offertes, maar wat wij wel heel vernieuwend vinden is om de website in te zetten als presentatie van de foto's. Door een pagina te dupliceren zoals deze offerte, kunnen wij gemakkelijk voor jullie een pagina bouwen die gepersonaliseerd is op de partij waar je de foto's naar stuurt. Je kunt al wat foto's laten zien en een downloadknop toevoegen zoals hieronder. Zo maak je het levendig in plaats van alleen een linkje doorsturen. Mocht dit jullie interesse wekken, kunnen we het hier zeker over hebben! 

Quality Roofing Systems   Travium 22
Quality Roofing Systems   Travium 1
Quality Roofing Systems   Travium 6
Quality Roofing Systems   Travium 28
Quality Roofing Systems   Travium 46
Quality Roofing Systems   Travium 39

Hebben jullie vragen?

Toelichting nodig over één van de offertes? Of hebben jullie de keuze al gemaakt? Laat het me dan vooral weten!