Polyfin kunststof dakbanen zijn een kwalitatief hoogwaardige kunststof dakbaan bestaande uit flexibele Polyolefinen (FPO).
Polyfin FPO
Ideaal voor nieuwbouw en renovatie

Duurzaam en Flexibel te verwerken

Polyfin wordt ecologisch geproduceerd. Tijdens de productie worden milieubelastende componenten zoals weekmakers en halogenen vermeden. Daarnaast heeft het een uitstekende flexibiliteit en de homogeniteit maakt dit product gemakkelijk te verwerken. Dat geeft onder andere veel vrijheid in het ontwerpen van de projecten. Deze dakbedekking kent drie varianten: Polyfin, Polyfin DUO en Polyfin DUO GS FM.

Dit materiaal is ontwikkeld om aan de toekomstige eisen van milieu en recyclingvoorwaarden te voldoen.
Polyfin kunststof dakbaan is een kwalitatief hoogwaardige kunststof dakbaan bestaande uit flexibele Polyolefinen (FPO).

Polyfin

Polyfin kunststof dakbaan is een kwalitatief hoogwaardige kunststof dakbaan bestaande uit flexibele Polyolefinen (FPO). Dit materiaal is ontwikkeld om aan de toekomstige eisen van milieu en recyclingvoorwaarden te voldoen. Dit product is standaard verkrijgbaar in de kleur 'hellgrau'.

Vertrouwen op het gebruik van een halogeenvrij vlamvertragend concept in dit productassortiment - de unieke formule maakt het mogelijk.
A-merk PVC met een lange levensduur. Efficient te leggen, ideaal voor nieuwe industriele gebouwen en volledig recyclebaar.

Polyfin duo

Polyfin DUO is een FPO waterdichtingsmembraan met een reflecterende, witte toplaag, een centrale inlage en een donker gekleurde onderlaag. Het is speciaal ontwikkeld om klanten te ondersteunen bij de realisatie van grote projecten met behoud van bewezen kerneigenschappen: reflectie, duurzaamheid en verwerkbaarheid.

Polyfin FPO is gemakkelijk te verwerken en is bijzonder geschikt voor gebruik op nieuwe gebouwen, maar ook voor het herstel van objecten.
Polyfin kunststof dakbaan is een kwalitatief hoogwaardige kunststof dakbaan bestaande uit flexibele Polyolefinen (FPO).

polyfin duo gs fm

Polyfin DUO GS FM is vergelijkbaar met Polyfin DUO, maar heeft een versterkte, andere inlage. Dit product is daarom FM getest en FM approved.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of kunnen we ergens mee helpen? Benieuwd naar ons aanbod, hulp nodig met een project of wilt u gewoon eens kennismaken? Laat het ons dan weten! 

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren