We adviseren en ondersteunen proactief en preventief voor onder andere woningbouw, warenhuizen, scholen, zorginstellingen, VvEs en industriecomplexen.
duurzame samenwerkingen
Kwaliteit in partnerships
VERBINDing VOOR LANGE TERMIJN

ALLEEN DE BESTE PARTNERS

In goede relaties delen we alles. Klanten delen hun vraag, leveranciers delen het beste materiaal en wij delen onze expertise. Wij zijn de verbinding. Het tussenstuk. Het punt waar de beste leveranciers en verwerkers elkaar vinden. Zo zorgen we samen dat iedereen wint, met de eindklant als grootste winnaar. Wij geloven dat vertrouwen, respect en integer handelen de basis vormen van duurzaam zakendoen; de ‘onderlaag’ voor gezamenlijk succes.

Dat heeft geleid tot een succesvolle periode binnen de Nederlandse markt. We begrijpen elkaars cultuur en manier van werken volledig.
specialist in platte daken
Polyfin FPO is gemakkelijk te verwerken en is bijzonder geschikt voor gebruik op nieuwe gebouwen, maar ook voor het herstel van objecten.
Hoogste kwaliteit fpo
As promised is het motto van deze logistiek dienstverlener en daarmee kunnen we elkaar zeker een hand geven.
Duurzame logistiek
De toonaangevende fabrikant voor innovatieve XPS-oplossingen. Het partnerschap beslaat de verkoop en levering van de innovatieve thermische isolatieplaten.
Hoogwaardige isolatiematerialen en xps
De duurzaamheid van de producten van Franken-Systems sluiten erg goed aan bij de duurzaamheidsambities van QRS.
Renovaties met premium vloeibare dakbedekking
Unilin is een partij waarop men altijd kan vertrouwen. De producten, service, logistiek én de korte lijnen ervaren wij al jaren als zeer waardevol.
Creëren en maken
van slimme oplossingen
Wij verkopen duurzame producten en onze klanten verkrijgen het beste materiaal.
expert in isolatie en isoleren
Wij staan sterker met Guardian als vaste partner. En dat is precies wat wij waarderen. Onze relatie is ontstaan op lange termijn omdat wij met Guardian als vaste partner sterker staan.
Verbinden en bevestigen

quality products

ons assortiment

De oorsprong is vanaf 1938 en dat maakt het de oudste geproduceerde kunststof dakbaan ter wereld. Daardoor wordt dit product al meer dan 80 jaar op daken toegepast.

Rhepanol® PIB

Rhepanol® is een enorm stabiel kunststof dakmembraan, dat al sinds eind jaren ’30 wordt gebruikt als dichtingsmateriaal. Het is daarmee de oudste kunststofdakdichting in de wereld. Bovendien levert het de oudste kunststofdaken in de wereld op, want Rhepanol® heeft een bewezen levensduur van meer dan 60 jaar. Dit product kent twee varianten: Rhepanol® hfk en Rhepanol® hg.

De dakbaan is speciaal versterkt met polyesterdraden.

Rhenofol PVC

Rhenofol PVC is een éénlaagse dakafdichting op basis van polyvinylchloride (PVC). Dit product is veelzijdig inzetbaar en flexibel in lengte, breedte en kleur. Rhenofol PVC is een waardevolle toevoeging aan het bouwproject op basis van efficiëntie en duurzaamheid. Dit product kent twee varianten: Rhenofol CV en Rhenofol CG.

Polyfin FPO is gemakkelijk te verwerken en is bijzonder geschikt voor gebruik op nieuwe gebouwen, maar ook voor het herstel van objecten.

Polyfin FPO

Polyfin kunststof dakbaan is een kwalitatief hoogwaardige kunststof dakbaan bestaande uit flexibele Polyolefinen (FPO). Polyfin FPO is gemakkelijk te verwerken en is bijzonder geschikt voor gebruik op nieuwe gebouwen maar ook voor het herstel van objecten. Dit product kent drie varianten: Polyfin, Polyfin DUO en Polyfin DUO GS FM.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of kunnen we ergens mee helpen? Benieuwd naar ons aanbod, hulp nodig met een project of wilt u gewoon eens kennismaken? Laat het ons dan weten! 

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren