Uitstekend bestand tegen natuurlijke veroudering. Rhenofol CV is het dakmembraansysteem voor platte daken zonder ballast.
Rhenofol PVC
Veelzijdig, flexibel en duurzaam

De europese premium pvc

A-merk PVC met een lange levensduur. Efficiënt te leggen, ideaal voor nieuwe industriële gebouwen en volledig recyclebaar. Dit PVC dakbaansysteem is veelzijdig inzetbaar en flexibel in lengte, breedte en kleur. Daarnaast heeft dit product bewezen kwaliteiten door middel van allerlei verschillende certificaten en attesten zoals ISO 14025 en EN 15804. Een waardevolle toevoeging aan het bouwproject op basis van efficiëntie en duurzaamheid. Rhenofol PVC kent twee varianten: Rhenofol CV en Rhenofol CG.

Uitstekend bestand tegen natuurlijke veroudering. Rhenofol CV is het dakmembraansysteem voor platte daken zonder ballast.
Polyfin kunststof dakbaan is een kwalitatief hoogwaardige kunststof dakbaan bestaande uit flexibele Polyolefinen (FPO).

Rhenofol CV

Rhenofol CV is een PVC dakmembraan voor mechanisch bevestigde daksystemen. In de Rhenofol CV-versie is de dakbaan speciaal versterkt met een polyester inlage. Dit product biedt een hoge mate van veiligheid en functionaliteit op een groot aantal verschillende ondergronden én is extreem duurzaam. 

Rhenofol CG is ideaal voor de betrouwbare afdichting van gebruikte en groene daken.
A-merk PVC met een lange levensduur. Efficient te leggen, ideaal voor nieuwe industriele gebouwen en volledig recyclebaar.

Rhenofol CG

Rhenofol CG is een PVC dakmembraan voor losliggend geballaste daksystemen. Dat zijn bijvoorbeeld intensieve en extensieve groendaken en/of grind geballaste daken. In de Rhenofol CG-versie is de dakbaan voorzien van een glasvlies inlage. Dit product biedt hoge mate van bescherming tegen inwerking van micro-organismen. Daarnaast biedt het een hoge mate van veiligheid en functionaliteit op een groot aantal verschillende ondergronden én is het extreem duurzaam. 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of kunnen we ergens mee helpen? Benieuwd naar ons aanbod, hulp nodig met een project of wilt u gewoon eens kennismaken? Laat het ons dan weten! 

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren