Verwerking door opgeleide Rhepanol hfk ambassadors
RHEPANOL® pib
1 type dakbedekking voor elke gewenste toepassing

Meer dan 100 miljoen bewezen M2

Rhepanol® is een enorm stabiel kunststof dakmembraan, dat al sinds eind jaren ’30 wordt gebruikt als dichtingsmateriaal. Het is daarmee de oudste kunststofdakdichting in de wereld. Bovendien levert het de oudste kunststofdaken in de wereld op, want Rhepanol® heeft een bewezen levensduur van meer dan 60 jaar. Door Rhepanol® daksystemen eenmalig goed te verwerken op het dak, kan deze ruim een halve eeuw vooruit. Zelfs het veranderende klimaat is voor dit premium daksysteem geen enkel probleem. Deze éénlaagse hoog kwalitatieve dakbedekking bestaande uit polyisobutyleen (pib) kent twee varianten: Rhepanol® hfk en Rhepanol® hg.

De Rhepanol hfk is zonder open vuur aan te brengen en geschikt voor alle toepassingen. 1 dakbaan voor alle toepassingen!
Polyfin kunststof dakbaan is een kwalitatief hoogwaardige kunststof dakbaan bestaande uit flexibele Polyolefinen (FPO).

rhepanol® hfk

Bewezen levensduur van meer dan 60 jaar. Het oudste, bekende Rhepanol® PIB dak is gebouwd in 1956 en voldoet nog steeds aan alle functionele eisen. Daarmee is de cost of ownership zeer gunstig. Wanneer geïnstalleerd heb je er weinig onderhoud aan. Eén dakbaan voor alle daktoepassingen. Voor nu en voor later. 

Rhepanol hg is de ideale milieuvriendelijke dakbaan voor de intensieve of extensieve daktuin bij nieuwbouw of renovatie.
A-merk PVC met een lange levensduur. Efficient te leggen, ideaal voor nieuwe industriele gebouwen en volledig recyclebaar.

Rhepanol® hg

Rhepanol® hg is de ideale milieuvriendelijke dakbaan voor enkel losliggende geballaste systemen zoals intensieve of extensieve daktuinen bij nieuwbouw of renovatie. Deze dakbaan is standaard 2,05m wat een snelle verwerking tot stand brengt. 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of kunnen we ergens mee helpen? Benieuwd naar ons aanbod, hulp nodig met een project of wilt u gewoon eens kennismaken? Laat het ons dan weten! 

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren