Al sinds 2011 past de open manier van communiceren en informatieverstrekking tussen de mensen van FDT én QRS erg goed bij elkaar.
FDT Flachdach technologie
De ervaren partner voor platte daksystemen
QRS over FDT

Al sinds 2011 past de open manier van communiceren en informatieverstrekking tussen de mensen van FDT en QRS erg goed bij elkaar. Dat heeft geleid tot een succesvolle periode binnen de Nederlandse markt. We begrijpen elkaars cultuur en manier van werken volledig. Wij voelen ons als QRS echt een verlengstuk van de producent FDT voor de Nederlandse markt. 

Al sinds 2011 past de open manier van communiceren en informatieverstrekking tussen de mensen van FDT én QRS erg goed bij elkaar.
We adviseren en ondersteunen proactief en preventief voor onder andere woningbouw, warenhuizen, scholen, zorginstellingen, VvEs en industriecomplexen.
Wij voelen ons als QRS echt een verlengstuk van de producent FDT voor de Nederlandse markt.
Daarnaast heeft dit product bewezen kwaliteiten door middel van allerlei verschillende certificaten en attesten zoals ISO 14025 en EN 15804.
fdt over qrs

QRS is een vaardige en ervaren partner waarmee we altijd op één lijn zitten. Niemand is zo vaak bij ons in Duitsland als Sjoerd van der Werf. Iedereen bij ons kent QRS. Ze zijn echt een onderdeel van FDT.

Duurzame relatie

"We hopen nog heel lang samen te werken, want wat we geven, krijgen we altijd weer terug." - Nicola Simon

Wij geloven dat vertrouwen, respect en integer handelen de basis vormen van duurzaam zakendoen. De onderlaag voor gezamenlijk succes.
Meer weten over fdt?
Bekijk dan de website

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of kunnen we ergens mee helpen? Benieuwd naar ons aanbod, hulp nodig met een project of wilt u gewoon eens kennismaken? Laat het ons dan weten! 

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren