Altijd volgens afspraak zorgt deze betrouwbare partner dat wij kunnen schakelen, wetende dat het goed komt.
7 februari 2024

Met trots delen we mee dat we een certificaat hebben ontvangen van onze logistieke partner E. van Wijk. Dit certificaat is uitgegeven voor het behalen van 20.000kg COreductie in 2023. En omdat het reductieprogramma is gestart vanaf 1 september, betekent dit dat we in 4 maanden tijd deze grote hoeveelheid hebben bespaard!

terug naar overzicht

20.000 kg co2 reductie met E. van wijk

Samen voor een duurzamere toekomst

Onze logistieke partner E. van Wijk Logistics B.V. heeft met ingang van 1 september hun CO2-reductieprogramma uitgerold. Dat betekent dat ze inzetten op slimme logistieke oplossingen, elektrische vrachtwagens en het gebruik van BIO-diesel. Wij zijn natuurlijk trots dat we kunnen bijdragen aan de belangrijke reductiedoelen die E. van Wijk en wijzelf hoog in het vaandel hebben. Deze prestatie is gecertificeerd volgens de strenge Europese ISCC-normen, en markeert een mooie stap richting een duurzamere toekomst. Op naar nog een veel grotere reductie voor 2024! 

QRS   News   20.000kg 2
QRS   News   20.000kg

Together we care

"Together we care" is het motto van E. van Wijk en daar staan wij volledig achter. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking een krachtige bijdrage levert aan een schonere, milieuvriendelijkere wereld voor de komende generaties. Laten we samen bouwen aan een duurzame toekomst, vandaag en voor morgen.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of kunnen we ergens mee helpen? Benieuwd naar ons aanbod, hulp nodig met een project of wilt u gewoon eens kennismaken? Laat het ons dan weten! 

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren