Net als met andere duurzame relaties voelen wij ons écht een verlengstuk van deze partij binnen de Nederlandse markt. Je kunt op elkaar bouwen en dat voelt goed.
De verhalen uit de markt
Nieuws
laatste nieuws

quality updates

Polyfin dakbanen in NMD

Polyfin als eerste FPO/TPO-dakbanen in de NMD opgenomen!

In Nederland bestaan er speciale eisen met betrekking tot de evaluatie van de milieueffecten van bouwproducten. Sinds kort zijn de dakbanen van Polyfin in de Nationale Milieudatabase opgenomen als eerste FPO/TPO-dakbanen in de categorie 1. Een mooie mijlpaal dus! Hier lees je er meer over.

QRS  News  20.000kg 2

20.000 KG CO2 REDUCTIE MET E. VAN WIJK

Met trots delen we mee dat we een certificaat hebben ontvangen van onze logistieke partner E. van Wijk. Dit certificaat is uitgegeven voor het behalen van 20.000kg CO2 reductie in 2023. En omdat het reductieprogramma is gestart vanaf 1 september, betekent dit dat we in 4 maanden tijd deze grote hoeveelheid hebben bespaard!

Quality Roofing Systems  VVE Ravelijn  Banner

Een bijzondere renovatie voor VVE ravelijn in utrecht

Eind 2023 is een prachtig project opgeleverd: de dakrenovatie van een van de grootste VvE’s van heel Nederland. Ravelijn in Utrecht was na 32 jaar aan een duurzame renovatie toe. Een enorm dakvlak, ruim 5500 m², gestrekt over meerdere gebouwen is volledig voorzien van het duurzaamste dakmateriaal op de markt; Rhepanol hfk. Lees hier meer over dit prachtige prestigeproject.

QRS  Nieuws  Triavium Nijmegen 6

een unieke dakrenovatie voor triavium in nijmegen

In de afgelopen maand is er een bijzonder project succesvol afgerond: de renovatie van het dak van Triavium Schaatsbaan & Evenementen in Nijmegen. Het bestaande dak was na 25 jaar aan het einde van zijn levensduur en onderging een duurzame transformatie met behulp van 12.000 m² Rhepanol® hfk van 1.95m breed. Dit project onderscheidt zich door zijn unieke tentdakconstructie en de samenwerking tussen diverse experts.

QRS  Banner  FM Unilin

FM APPROVAL VAN RHENOFOL PVC MET UNILIN

Het FM Approval is een belangrijk keurmerk dat is ontwikkeld door de Amerikaanse verzekeraar FM Global. In onze branche betekent dit, dat het totale daksysteem dat wordt gebruikt bij een project is getest en goedgekeurd op brand en wind. Onze partner Unilin heeft sinds april ook dit keurmerk in combinatie met Rhenofol PVC. Hierover gaan we in gesprek met Daan de Kort, accountmanager bij Unilin.

Lidl Nederland kiest voor de bouw van hun filialen voor de Polyfin dakbedekking van Quality Roofing Systems.

AL 32 JAAR ZAKEN IN DUURZAME DAKEN

Al vanaf 1991 is Sjoerd werkzaam in de dakenbranche. Een bijzonder lange periode, waarin hij een hoop heeft gezien en geleerd. Inmiddels verbindt hij met QRS de beste producenten met verwerkers, om samen duurzame daken met kunststof dakbedekking te leveren aan opdrachtgevers. Duurzaamheid is een belangrijke pijler voor Sjoerd en dat speelt al jaren een grote rol in zijn carrière. Vind het artikel online op deze pagina!

QRS  E van Wijk certificaat hyperlink

e. van wijk Duurzaamheidspartner certificaat voor qrs

Met trots delen we mee dat we een certificaat hebben ontvangen van onze logistieke partner E. van Wijk. Dit certificaat is een bevestiging van een mooie en vooral groene samenwerking. Als officiële duurzaamheidspartner van E. van Wijk reduceren we ruim 89% CO2 op al onze leveringen. Investeren in een duurzame toekomst begint vandaag!

Ook in de relaties met onze klanten staan vertrouwen, respect en open communicatie voorop.

De kracht van samenwerken

QRS staat voor ‘Quality’, ‘Relations’ en ‘Sustainable’. Goede samenwerkingen zijn van doorslaggevend belang om de hoogste kwaliteit en duurzaam resultaat te behalen. Daarom is één van onze pijlers de ‘R’ van ‘relations’. We investeren in het leggen en behouden van een duurzame relatie met onze partners en klanten. Hoe we dat doen, daar vertellen we u graag meer over.

naast de levensduur is milieuvriendelijkheid ook een voorwaarde voor onze producten.

Oog op de toekomst

QRS staat voor ‘Quality’, ‘Relations’ en ‘Sustainable’. De afgelopen zomers hebben we allemaal de klimaatverandering gevoeld. Meer dan ooit is het belangrijk om verantwoordelijkheid te pakken en maatregelen te treffen. Daarom is de ‘S’ van ‘Sustainability’ één van onze drie pijlers. Wat onze visie hierop is en hoe we dit aanpakken leest u in dit artikel.

Het hoogst haalbare verwachten we niet alleen van onszelf, maar ook van onze partners.

KWALITEIT ALS FUNDERING

QRS staat voor ‘Quality’, ‘Relations’ en ‘Sustainable’. Met kwaliteit valt of staat een duurzaam project. Daarom is de ‘Q’ van ‘Quality’ één van onze pijlers en wat ons betreft de basis van het geheel. Hier leest u hoe wij kijken naar kwaliteit en zorgen dat dit altijd van het hoogste niveau is. 

QRS relatiedag met Darius van Driel  Nieuws  Hyperlink

QRS relatiedag met darius van driel

Op vrijdag 14 april hebben we bij QRS een relatiedag georganiseerd op de golfbaan. Op deze mooie lentedag hebben we gezamenlijk gewerkt aan onze golfskills onder toeziend oog van topgolfer Darius van Driel. 

QRS  Vernieuwde Polyfin FPO EPD productverklaring  Hyperlink

VERNIEUWDE POLYFIN FPO EPD PRODUCTVERKLARING

De EPD productverklaringen van Polyfin FPO zijn vernieuwd! Zowel de EPD productverklaring van de Polyfin 3020 als die van overige Polyfin FPO producten zijn aangepast, geverifieerd én uitgegeven door IBU. 

Omdat goede PV-panelen wel 35 jaar blijven liggen, moet het dakmateriaal minimaal zo lang mee gaan. Idealiter nog veel langer.

18.000 m2 Rhepanol hfk voor Martinez

18.000 m2 Rhepanol hfk® zorgde voor het duurzaamste dak, dat geschikt is voor een groot veld met PV-panelen. Met het oog op de duurzaamheid, de schoonwaterverklaring, cost of ownership én de zonnepanelen was Rhepanol hfk® vanzelfsprekend de beste keuze. Daarom koos Martinez bewust voor het beste daksysteem op de markt.

De duurzaamheid van de producten van Franken-Systems sluiten erg goed aan bij de duurzaamheidsambities van QRS.

HET AFDICHTINGSSYSTEEM FRANKOSIL

Vandaag lichten we het product FrankoSil uit: hét ecologische 1K waterdichtingssysteem wanneer het dichten snel en eenvoudig moet gebeuren. We spreken met Franken Systems die ons meer vertellen over FrankoSil. ‘Het is de beste duurzame keuze’, zeggen zij. In dit artikel leest u waarom dat is. 

Rhenofol is een veelzijdig inzetbaar PVC dakbaansysteem. De veelzijdigheid is mede te danken aan dat het flexibel is in lengte, breedte en kleur.

Breezodak is trouw aan Rhenofol PVC

Een kwalitatief hoogstaand product zoals Rhenofol zorgt voor trouwe verwerkers, die geen ander product meer nodig hebben. Vandaag gaan we in gesprek met zo’n verwerker. John Breeschoten van Breezodak neemt ons mee in zijn keuze voor Rhenofol, zijn projecten en de relatie met QRS.

In plaats van kerstpakketten doneren wij een mooi bedrag aan Wanawake Tunaweze.

QRS wenst u fijne feestdagen!

Net als vorig jaar geeft QRS geen kerstpakketten uit. In plaats daarvan doneren wij een mooi bedrag Wanawake Tunaweza. Met deze, en vele andere, donaties zijn al veel prachtige projecten gerealiseerd. Hoe dat zit? Dat leest u hier.

de bouwconnect nieuwsbrief

Onze partner BouwConnect heeft een artikel geschreven waarin ze Quality Roofing Systems uitlichten. De ontwikkelaar van onze bestekservice is daarvoor in gesprek gegaan met onze Sjoerd.

Voor de vernieuwing van de dakbedekking van Loods 8 in het Westelijk Havengebied is gekozen voor 10.500 m2 Rhepanol® hfk dakbedekking van FDT

QRS staat op bna.nl

Bij Quality Roofing Systems zijn we er voor de eindklant, de verwerker en natuurlijk ook voor de ontwerper. Op de website van Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus (BNA) hebben we daarom een mooi artikel mogen plaatsen. Hierin bespreken we de kracht van Rhepanol® hfk.

Daken en Zaken. De beurs van dakbedekkend Nederland.

QRS op Daken & Zaken

Op donderdag 3 november 2022 vindt de tweede editie plaats van Daken & Zaken. Dé dakenvakbeurs van Nederland. Een plek binnen de platte en hellende dakenbranche om kennis op te doen en te praten over de daken van vandaag én die van morgen.

Na ruim 6 jaar gevestigd te zijn geweest aan de Willem van Oranjelaan 46 in ’s-Hertogenbosch

Het merk qrs

Met trots presenteren wij de nieuwe website van Quality Roofing Systems. Deze website is volledig vernieuwd. En naast het uiterlijk van de website hebben we ook ons merkverhaal eens goed tegen het licht gehouden. Hoe dat is gegaan, wat ons merkverhaal is geworden en wat op de website te vinden is? Dat lees je hier.

Vertrouwen op het gebruik van een halogeenvrij vlamvertragend concept in dit productassortiment - de unieke formule maakt het mogelijk.

Polyfin DUO GS - FM approval

Vanaf heden kunnen we duurzame kunststof Polyfin DUO dakbanen in diktes 1,5-1,8-2,0 mm met FM Approval aanbieden en leveren. Onder andere zeer geschikt voor toepassing onder zonnepanelen door de standaard witte kleur en is ook bitumenbestendig.

Het nieuwe adres is Vondelstraat 8, 5216 HJ in Den Bosch. Verder blijven alle bedrijfsgegevens hetzelfde.

Nieuw kantoorpand Quality Roofing Systems

Na ruim 6 jaar gevestigd te zijn geweest aan de Willem van Oranjelaan 46 in ’s-Hertogenbosch, hebben wij ons onderkomen per 16 maart 2020 verruild voor een kantoor in de Zuiderpassage ook in ’s-Hertogenbosch.

Lidl Nederland kiest voor de bouw van hun filialen voor de Polyfin dakbedekking van Quality Roofing Systems.

Lidl Nederland bouwt met Polyfin Dakbedekking

Lidl Nederland kiest voor de bouw van hun filialen voor de Polyfin dakbedekking van Quality Roofing Systems.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of kunnen we ergens mee helpen? Benieuwd naar ons aanbod, hulp nodig met een project of wilt u gewoon eens kennismaken? Laat het ons dan weten! 

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren