Net als met andere duurzame relaties voelen wij ons écht een verlengstuk van deze partij binnen de Nederlandse markt. Je kunt op elkaar bouwen en dat voelt goed.

De verhalen uit de markt

Nieuws

laatste nieuws

quality updates

De duurzaamheid van de producten van Franken-Systems sluiten erg goed aan bij de duurzaamheidsambities van QRS.

HET AFDICHTINGSSYSTEEM FRANKOSIL

Vandaag lichten we het product FrankoSil uit: hét ecologische 1K waterdichtingssysteem wanneer het dichten snel en eenvoudig moet gebeuren. We spreken met Franken Systems die ons meer vertellen over FrankoSil. ‘Het is de beste duurzame keuze’, zeggen zij. In dit artikel leest u waarom dat is. 

Rhenofol is een veelzijdig inzetbaar PVC dakbaansysteem. De veelzijdigheid is mede te danken aan dat het flexibel is in lengte, breedte en kleur.

Breezodak is trouw aan Rhenofol PVC

Een kwalitatief hoogstaand product zoals Rhenofol zorgt voor trouwe verwerkers, die geen ander product meer nodig hebben. Vandaag gaan we in gesprek met zo’n verwerker. John Breeschoten van Breezodak neemt ons mee in zijn keuze voor Rhenofol, zijn projecten en de relatie met QRS.

In plaats van kerstpakketten doneren wij een mooi bedrag aan Wanawake Tunaweze.

QRS wenst u fijne feestdagen!

Net als vorig jaar geeft QRS geen kerstpakketten uit. In plaats daarvan doneren wij een mooi bedrag Wanawake Tunaweza. Met deze, en vele andere, donaties zijn al veel prachtige projecten gerealiseerd. Hoe dat zit? Dat leest u hier.

de bouwconnect nieuwsbrief

Onze partner BouwConnect heeft een artikel geschreven waarin ze Quality Roofing Systems uitlichten. De ontwikkelaar van onze bestekservice is daarvoor in gesprek gegaan met onze Sjoerd.

Voor de vernieuwing van de dakbedekking van Loods 8 in het Westelijk Havengebied is gekozen voor 10.500 m2 Rhepanol® hfk dakbedekking van FDT

QRS staat op bna.nl

Bij Quality Roofing Systems zijn we er voor de eindklant, de verwerker en natuurlijk ook voor de ontwerper. Op de website van Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus (BNA) hebben we daarom een mooi artikel mogen plaatsen. Hierin bespreken we de kracht van Rhepanol® hfk.

Daken en Zaken. De beurs van dakbedekkend Nederland.

QRS op Daken & Zaken

Op donderdag 3 november 2022 vindt de tweede editie plaats van Daken & Zaken. Dé dakenvakbeurs van Nederland. Een plek binnen de platte en hellende dakenbranche om kennis op te doen en te praten over de daken van vandaag én die van morgen.

Na ruim 6 jaar gevestigd te zijn geweest aan de Willem van Oranjelaan 46 in ’s-Hertogenbosch

Het merk qrs

Met trots presenteren wij de nieuwe website van Quality Roofing Systems. Deze website is volledig vernieuwd. En naast het uiterlijk van de website hebben we ook ons merkverhaal eens goed tegen het licht gehouden. Hoe dat is gegaan, wat ons merkverhaal is geworden en wat op de website te vinden is? Dat lees je hier.

Vertrouwen op het gebruik van een halogeenvrij vlamvertragend concept in dit productassortiment - de unieke formule maakt het mogelijk.

Polyfin DUO GS - FM approval

Vanaf heden kunnen we duurzame kunststof Polyfin DUO dakbanen in diktes 1,5-1,8-2,0 mm met FM Approval aanbieden en leveren. Onder andere zeer geschikt voor toepassing onder zonnepanelen door de standaard witte kleur en is ook bitumenbestendig.

Het nieuwe adres is Vondelstraat 8, 5216 HJ in Den Bosch. Verder blijven alle bedrijfsgegevens hetzelfde.

Nieuw kantoorpand Quality Roofing Systems

Na ruim 6 jaar gevestigd te zijn geweest aan de Willem van Oranjelaan 46 in ’s-Hertogenbosch, hebben wij ons onderkomen per 16 maart 2020 verruild voor een kantoor in de Zuiderpassage ook in ’s-Hertogenbosch.

Lidl Nederland kiest voor de bouw van hun filialen voor de Polyfin dakbedekking van Quality Roofing Systems.

Lidl Nederland bouwt met Polyfin Dakbedekking

Lidl Nederland kiest voor de bouw van hun filialen voor de Polyfin dakbedekking van Quality Roofing Systems.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of kunnen we ergens mee helpen? Benieuwd naar ons aanbod, hulp nodig met een project of wilt u gewoon eens kennismaken? Laat het ons dan weten! 

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren