Rhenofol is een veelzijdig inzetbaar PVC dakbaansysteem. De veelzijdigheid is mede te danken aan dat het flexibel is in lengte, breedte en kleur.
14 februari 2023

Rhenofol is hét A-merk PVC. Het heeft een zeer lange levensduur, is efficiënt te leggen en is volledig recyclebaar. Een kwalitatief hoogstaand product zoals Rhenofol zorgt voor trouwe verwerkers, die geen ander product meer nodig hebben. Vandaag gaan we in gesprek met zo’n verwerker. John Breeschoten van Breezodak neemt ons mee in zijn keuze voor Rhenofol, zijn projecten en de relatie met QRS.

terug naar overzicht

in gesprek met john breeschoten van breezodak

Over Breezodak

Breezodak is een familiebedrijf, gevestigd in Maurik. Met meer dan 35 jaar ervaring in dakdiensten bestaat hun portfolio uit een grote diversiteit aan projecten. Ze zijn gespecialiseerd in PVC dakbedekking in zowel nieuwbouw als renovatie van bestaande daken. De VCA-gecertificeerde medewerkers denken mee en verzorgen dakinspecties, plaatsingen, renovaties en reparaties.

John Breeschoten werkt al vanaf zijn 15e in dit mooie bedrijf. John: ‘Als vader en zoon zijn we begonnen. We werken aan grote en kleine projecten; van dakkapel tot enorme hallen op de Maasvlakte.’

Breezodak is een familiebedrijf, gevestigd in Maurik. Met meer dan 35 jaar ervaring in dakdiensten bestaat hun portfolio uit een grote diversiteit aan projecten.
Een ander belangrijk voordeel is dat het bestand is tegen alle weersomstandigheden en tegen natuurlijke veroudering

Rhenofol PVC

Rhenofol is een veelzijdig inzetbaar PVC dakbaansysteem. De veelzijdigheid is mede te danken aan dat het flexibel is in lengte, breedte en kleur. Een ander belangrijk voordeel is dat het bestand is tegen alle weersomstandigheden en tegen natuurlijke veroudering. Met het oog op efficiëntie en duurzaamheid is Rhenofol dus een waardevolle toevoeging aan het bouwproject. De kwaliteiten van dit product zijn bewezen door certificaten en attesten zoals o.a. KOMO, FM-approvals, ATG, EPD en Dubo-keur.

Rhenofol PVC kent twee varianten: 
• Rhenofol CV is bedoeld voor mechanisch bevestigde daksystemen zonder ballast. De dakbaan is versterkt met een polyesterinlage.
• Rhenofol CG wordt gebruikt voor losliggende daksystemen met ballast. De dakbaan is voorzien van een glasvliesinlage. 

De samenwerking tussen Breezodak en QRS

QRS is de vaste PVC dakbedekking leverancier van Breezodak. John zegt hierover: ‘De samenwerking is geweldig. Als er problemen zijn of als je een vraag hebt, dan bel je Sjoerd of Annetta op en zij staan klaar. En het meedenken is altijd handig. Berekeningen nodig? Je hoeft maar te bellen.’

Bent u op zoek naar een PVC dakbaansysteem van hoge kwaliteit? Dan is Rhenofol het juiste product. Neem contact met ons op voor meer informatie. We denken graag met u mee.

Rhepanol hfk is leverbaar in een breedte van o.a. 1,50m waardoor snelle applicatie en minimaal aantal overlappen is verzekerd. Dus 1 dakbaan voor alle toepassingen!

Welke rol pakt u?

Laat het ons weten
Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren