We investeren in het leggen en behouden van een duurzame relatie met onze partners en klanten. Hoe we dat doen, daar vertellen we u graag meer over. Wij geloven dat men in een goede samenwerking met elkaar deelt.
18 juli 2023

QRS staat voor ‘Quality’, ‘Relations’ en ‘Sustainable’. Goede samenwerkingen zijn van doorslaggevend belang om de hoogste kwaliteit en duurzaam resultaat te behalen. Daarom is één van onze pijlers de ‘R’ van ‘relations’. We investeren in het leggen en behouden van een duurzame relatie met onze partners en klanten. Hoe we dat doen, daar vertellen we u graag meer over.

terug naar overzicht

De kracht van samenwerken

Onze partners

Vertrouwen, respect en open communicatie vormen de basis van onze vruchtbare samenwerkingen. We vinden het belangrijk dat we een verlengstuk zijn van onze partners en andersom. Onze neuzen wijzen dan ook dezelfde kant op en de bedrijfscultuur van onze partners is vergelijkbaar met die van ons. Het doel is altijd om samen de beste kwaliteit te leveren voor onze klanten. Dit doen we door kennis uit te wisselen en de lijnen kort te houden. We gaan dan ook regelmatig op bezoek bij onze partners. Onder het genot van een bak koffie verstevigen we de verbinding, op zakelijk- en persoonlijk niveau. 

"We gaan heel direct met elkaar om. Erg korte lijnen. En als er eens iets mis is, dan is dat zo opgelost!" - Marco Duivelaar van Jackon Insulation

“De samenwerking is al heel lang geleden begonnen. QRS begrijpt de markt en heeft de ervaring om de juiste keuzes te maken. Het is een betrouwbare relatie waarin openheid, respect en eerlijk handelen de boventoon voert. Wij zijn heel blij met zo'n partner.’’ – Nicole Simon van FDT

Het doel is altijd om samen de beste kwaliteit te leveren voor onze klanten.
Geen project is hetzelfde. Daarom gaan wij graag de diepte in met onze klanten.
Zie ons als verbinder. Op het punt waar de beste producenten en verwerkers elkaar vinden.

Onze Klanten

Ook in de relaties met onze klanten staan vertrouwen, respect en open communicatie voorop. We zijn altijd bereikbaar en bieden ondersteuning. Wij geloven dat men in een goede samenwerking met elkaar deelt. Klanten delen de vraag, wij delen onze kennis, denken mee en geven advies. Zo komen we samen tot het beste resultaat voor de eindklant. Daarnaast is ieder project uniek en bevat specifieke vragen. Daarom zoeken we graag de verdieping op, om te voorzien in de best mogelijke ondersteuning. 

“De samenwerking is geweldig. Als er problemen zijn of als je een vraag hebt, dan bel je Sjoerd of Annetta op en zij staan klaar. En het meedenken is altijd handig. Berekeningen nodig? Je hoeft maar te bellen.’’ – John Breeschoten van Breezodak

‘Wij zijn al lange tijd verbonden met QRS. De samenwerking en de producten passen perfect bij onze duurzaamheidsambities. Daarnaast is het altijd prettig samenwerken. Onze relatie is er eentje voor de lange termijn.’’ – Ed van Tiel van Roofwatcher

Polyfin FPO is gemakkelijk te verwerken en is bijzonder geschikt voor gebruik op nieuwe gebouwen, maar ook voor het herstel van objecten.
Daarnaast heeft dit product bewezen kwaliteiten door middel van allerlei verschillende certificaten en attesten zoals ISO 14025 en EN 15804.

Waar het samenkomt

Klanten delen hun vraag, producenten delen hun materiaal en wij delen onze expertise. Daarmee zijn wij de verbinding tussen producenten en verwerkers. Zo zorgen we dat alles samenkomt en naadloos aansluit, waardoor de eindklant dik tevreden is. Iedere schakel, van dakeigenaar tot verwerker en van producent tot leverancier, is even belangrijk. Juist daarom is investeren in goede samenwerkingen essentieel. Samen zorgen we voor een duurzame oplossing.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of kunnen we ergens mee helpen? Benieuwd naar ons aanbod, hulp nodig met een project of wilt u gewoon eens kennismaken? Laat het ons dan weten! 

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren