Dat betekent dat onze daken voldoen aan de behoeften van de huidige generatie en aan die van toekomstige generaties.
11 september 2023

Met trots delen we mee dat we een certificaat hebben ontvangen van onze logistieke partner E. van Wijk. Dit certificaat is een bevestiging van een mooie en vooral groene samenwerking. Als officiële duurzaamheidspartner van E. van Wijk reduceren we ruim 89% CO2 op al onze leveringen. Investeren in een duurzame toekomst begint vandaag!

terug naar overzicht

Het e. van wijk Duurzaamheidspartner certificaat voor qrs 

co2-reductie van 89%

Onze logistieke partner E. van Wijk heeft met ingang van 1 september hun CO2-reductieprogramma uitgerold. Wanneer we het hebben over een groene toekomst, is dat natuurlijk in het belang van ons allemaal. Daarom willen we hier bij QRS graag aan meewerken en zijn we blij met de inspanningen van E. van Wijk. Dankzij hun CO2-reductieprogramma reduceren we nu maar liefst 89% van de CO2-uitstoot op al onze leveringen en transporten, zowel nationaal als internationaal. Deze prestatie is gecertificeerd volgens de strenge Europese ISCC-normen, en markeert een mooie stap richting een duurzamere toekomst. 

QRS   E van Wijk certificaat banner
QRS   E van Wijk certificaat Tegel1

Circulaire logistiek

E. van Wijk investeert in een elektrisch wagenpark, in slimme leveringen, HVO (Hydrotreated Vegetable Oil) diesel en circulaire logistiek. Ze zetten zich in om de komende jaren zo veel mogelijk CO2 te reduceren en daar willen we graag aan bijdragen. We geloven in actieve betrokkenheid en zetten ons in om emissievrij te opereren. Samen met onze partners gaan we voor een maximale reductie en circulariteit, want we weten dat elke vermindering vandaag een impact heeft op de toekomst. Het terrarium dat we hebben ontvangen symboliseert de inzet voor circulariteit, en met trots mogen we ons nu officieel een duurzaamheidspartner van E. van Wijk noemen.

Together we care

"Together we care" is het motto van E. van Wijk en daar staan wij volledig achter. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking een krachtige bijdrage levert aan een schonere, milieuvriendelijkere wereld voor de komende generaties. Laten we samen bouwen aan een duurzame toekomst, vandaag en voor morgen. Daar gaan onze klanten én de klanten van E. van Wijk de komende tijd nog veel over horen!

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of kunnen we ergens mee helpen? Benieuwd naar ons aanbod, hulp nodig met een project of wilt u gewoon eens kennismaken? Laat het ons dan weten! 

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren