Wanneer iedere schakel van leverancier tot verwerker - zijn rol pakt, zorgen we samen voor een duurzame oplossing. Wanneer iedere schakel van leverancier tot verwerker - zijn rol pakt, zorgen we samen voor een duurzame oplossing.
11 oktober 2022

Met trots presenteren wij de nieuwe website van Quality Roofing Systems. Deze website is volledig vernieuwd. En naast het uiterlijk van de website hebben we ook ons merkverhaal eens goed tegen het licht gehouden. Op deze manier hebben wij ons mooie merk kunnen voorzien van een nieuw jasje. Hoe dat is gegaan, wat ons merkverhaal is geworden en wat op de website te vinden is? Dat lees je hier.

terug naar overzicht

Het merk qrs in een nieuw jasje

Vernieuwen

Dit jaar wilden we vernieuwen. Om dat te realiseren zijn we een traject ingegaan om eerst ons merk opnieuw te omschrijven. Het brandingbureau dat we hadden aangehaakt, heeft zich helemaal in ons huidige merk gegraven. Alle uitingen, de social media kanalen en de oude website werden kritisch bekeken. Daarnaast zijn ze met ons, met leveranciers én met klanten in gesprek gegaan. Dit alles om een beter beeld te krijgen waar wij als QRS voor staan en hoe anderen ons zien. Een voor ons interessant proces dat leidde tot een eenduidig en krachtig merkverhaal waar wij heilig in geloven.

Polyfin FPO is gemakkelijk te verwerken en is bijzonder geschikt voor gebruik op nieuwe gebouwen, maar ook voor het herstel van objecten.
Deze eenlaagse hoog kwalitatieve dakbedekking bestaande uit polyisobutyleen (pib) kent twee varianten: Rhepanol hfk en Rhepanol hg.
Zie ons als verbinder. Op het punt waar de beste producenten en verwerkers elkaar vinden.

het merkverhaal

QRS is ambassadeur en specialist in duurzame kunststof daksystemen van uitzonderlijke kwaliteit in alle lagen. Want investeren in kwaliteit, op iedere laag, is volgens ons enorm belangrijk. Door dat principe te delen met anderen, werk je samen aan een betere toekomst. Vanzelfsprekend heeft dit verhaal een mooie plek op de website gekregen. Bekijk de pagina over ons voor meer informatie.

De website

Nadat we het merkverhaal samen hadden neergezet, was het tijd om ook de website te vernieuwen. Een proces waarin we opnieuw wilden investeren in kwaliteit. De uitkomst is een overzichtelijke website volledig in het thema van ons merk. Op deze website zijn verschillende onderwerpen te vinden zoals ons assortiment, de projectreferenties, alle downloadbare documenten, een nieuwspagina, de bestekservice en een contactpagina. Daarnaast laten we vol trots onze partners zien, te vinden op de speciale partnerpagina

Polyfin FPO is gemakkelijk te verwerken en is bijzonder geschikt voor gebruik op nieuwe gebouwen, maar ook voor het herstel van objecten.
Zelfs het veranderende klimaat is voor onze premium daksystemen geen enkel probleem.

Quality Roofing Systems

Deze nieuwe stappen zijn een mooie mijlpaal in de geschiedenis van het merk Quality Roofing Systems. We blijven doorgaan wat we het liefste doen. Kwaliteit leveren, relaties aangaan en hard werken voor de duurzame daken van de toekomst. Heb je hier vragen over? Kunnen we ergens mee helpen? Laat het ons vooral weten!

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of kunnen we ergens mee helpen? Benieuwd naar ons aanbod, hulp nodig met een project of wilt u gewoon eens kennismaken? Laat het ons dan weten! 

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren