Kwaliteit is de basis van QRS. In dit artikel leest u waarom en hoe wij hier zorg voor dragen. Het resultaat? Tevreden klanten en daken die decennialang meegaan.
6 juni 2023

QRS staat voor ‘Quality’, ‘Relations’ en ‘Sustainable’. Met kwaliteit valt of staat een duurzaam project. Daarom is de ‘Q’ van ‘Quality’ één van onze pijlers en wat ons betreft de basis van het geheel. In dit artikel leest u hoe wij kijken naar kwaliteit en zorgen dat dit altijd van het hoogste niveau is. 

terug naar overzicht

Kwaliteit als fundering

Het lijkt een open deur, het belang van kwaliteit. Maar wat betekent het eigenlijk? Voor ons is de essentie van kwaliteit dat we aan de verwachtingen van de klant voldoen of deze zelfs overtreffen. Dat betekent dat we in alle lagen voor het hoogst haalbare gaan. Het resultaat? Tevreden klanten en daken die decennialang meegaan.

Omdat goede PV-panelen wel 35 jaar blijven liggen, moet het dakmateriaal minimaal zo lang mee gaan. Idealiter nog veel langer.
Een prachtig project voor een mooie eye-catcher in Amstelveen gerealiseerd door Rhepanol® hfk Ambassador Roofwatcher B.V.

Vruchtbare samenwerkingen

Het hoogst haalbare verwachten we niet alleen van onszelf, maar ook van onze partners. Daarom werken we alleen samen met partners die net als wij kwaliteit voorop hebben staan. De lijnen zijn kort en de communicatie is open. Dat maakt al onze samenwerkingen vruchtbaar. We delen kennis en ervaringen met elkaar, zodat we er allemaal beter van worden. Want als iedereen uitblinkt in zijn werk, komen we tot de beste resultaten. Samen gaan we voor (w)innovatieve daken van de hoogste kwaliteit.

Premium producten

De producten waar we mee werken zijn altijd van premium A+ kwaliteit, gesteund door Europese testresultaten. Vervolgens worden de producten verwerkt door gecertificeerde, ervaren verwerkers. Met de combinatie van premium producten en professionals leveren wij enkel premium daken. We behouden hierin een constante klasse en doen geen concessies. 

Zo zorgen we samen dat iedereen wint, met de eindklant als grootste winnaar.
Zie ons als verbinder. Op het punt waar de beste producenten en verwerkers elkaar vinden.

Investeren in kwaliteit

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we als geen ander topkwaliteit beoordelen, leveren en bewaken. Kwaliteit is een proces waar we in blijven investeren. Dit betekent dat we continu blijven monitoren, reflecteren en leren. Onze blik is gericht op de toekomst, waarbij we steeds weer die nieuwe stap in duurzaamheid en kwaliteit opzoeken. Want een mooie toekomst vraagt om aandacht voor nu. 

Service

Ook in onze service is kwaliteit een belangrijke pijler. Als klant staat u bij ons centraal. We luisteren naar uw wensen en bieden zowel proactief als preventief ondersteuning. Zodat niet alleen u, maar ook de eindklant meer dan tevreden is.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende project? Neem dan contact met ons op.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of kunnen we ergens mee helpen? Benieuwd naar ons aanbod, hulp nodig met een project of wilt u gewoon eens kennismaken? Laat het ons dan weten! 

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren