QRS relatiedag met Darius van Driel   Nieuws   Banner QRS relatiedag met Darius van Driel   Nieuws   Tegel3
19 mei 2023

Op vrijdag 14 april hebben we bij QRS een relatiedag georganiseerd op de Bernardus golfbaan. Op deze mooie lentedag hebben we gezamenlijk gewerkt aan onze golfskills onder toeziend oog van topgolfer Darius van Driel

terug naar overzicht

QRS relatiedag op de golfbaan met darius van driel

De relatiedag was een succesvolle dag, waarop we veel hebben kunnen leren van de golfskills van Darius. Daarnaast was het vanzelfsprekend gezellig om samen met verschillende relaties op de golfbaan te staan. En na het sporten hebben we natuurlijk ook nog even nageborreld. Gezamenlijk hebben we de week afgesloten om de nieuwe week weer in te gaan met frisse, nieuwe energie. De dag was zeker voor herhaling vatbaar! 

Trotste sponsor van Darius van Driel

Darius van Driel is een professionele golfer uit Nederland. Hij heeft deelgenomen aan verschillende internationale toernooien, waaronder het Challenge Tour-circuit en de European Tour. Hij heeft ook deelgenomen aan de kwalificatietoernooien voor de European Tour. In 2019 verdiende hij zijn speelkaart voor de European Tour door als vijfde te eindigen op de Challenge Tour Rankings. Sindsdien heeft hij regelmatig deelgenomen aan European Tour-evenementen en heeft hij enkele indrukwekkende prestaties geleverd.

Darius blijft zijn golfcarrière nastreven en vertegenwoordigt Nederland op internationale golftoernooien. Hij wordt beschouwd als een van de toonaangevende professionele golfers uit Nederland en wordt gevolgd door golfenthousiastelingen in zijn thuisland en daarbuiten.

QRS relatiedag met Darius van Driel   Nieuws   Mobielbanner
QRS relatiedag met Darius van Driel   Nieuws   Hyperlink
QRS relatiedag met Darius van Driel   Nieuws   Tegel1

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of kunnen we ergens mee helpen? Benieuwd naar ons aanbod, hulp nodig met een project of wilt u gewoon eens kennismaken? Laat het ons dan weten! 

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren