Voor de vernieuwing van de dakbedekking van Loods 8 in het Westelijk Havengebied is gekozen voor 10.500 m2 Rhepanol® hfk dakbedekking van FDT
10 november 2022

Bij Quality Roofing Systems zijn we er voor de eindklant, de verwerker en natuurlijk ook voor de ontwerper. Op de website van Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus (BNA) hebben we daarom een mooi artikel mogen plaatsen. Hierin bespreken we de kracht van Rhepanol® hfk.

terug naar overzicht

QRS staat op bna.nl

BNA

De BNA zet haar kennis, invloed en netwerk in om leden in staat te stellen duurzame ontwerpen van gebouwen, leefomgevingen en businessmodellen te realiseren. Digitale innovatie gebruiken voor de gebouwde omgeving is hun belangrijke missie. Architecten helpen graag bij het aanpakken van maatschappelijke issues. Daarom bouwt BNA (net als QRS) op collectieve kracht. Deze kernwaarde is al 177 jaar de belangrijkste pijler van de BNA. 

De school heef bewust een keuze gemaakt voor duurzaamheid. Daarom is er voor een toplaag gekozen van Rhepanol HFK.
Voor Zorgvlied is gebruik gemaakt van Rhepanol PIB. Het dak is beschilderd met de Rhepanol verf in de kleuren RAL 6011 (groen) en RAL 4009 (violet).

Lees het artikel op de website

Ook benieuwd naar de kracht van Rhepanol®? En waarom wij de juiste partij zijn om ook de ontwerpers te bedienen? Klik dan hier.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of kunnen we ergens mee helpen? Benieuwd naar ons aanbod, hulp nodig met een project of wilt u gewoon eens kennismaken? Laat het ons dan weten! 

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren