Daken en zaken. De grootste branchebeurs van de dakenbranche. De meest duurzame daksystemen op de dakenvakbeurs.
27 oktober 2022

Op donderdag 3 november 2022 vindt de tweede editie plaats van Daken & Zaken. Dé dakenvakbeurs van Nederland. Een plek binnen de platte en hellende dakenbranche om kennis op te doen en te praten over de daken van vandaag én die van morgen.

terug naar overzicht

QRS staat op Daken & Zaken

Duurzame kunststof daksystemen

Wat zijn de ontwikkelingen in de markt en welke producen passen daar het beste bij? Dat bespreken we graag. Bent u dakdekker, eigenaar van een groothandel, heeft u een andere (dak)rol in de dakenbranche of bent u hierin geïnteresseerd? Dan wilt u de Daken & Zaken beurs niet missen. 

Natuurlijk is ook Quality Roofing Systems van de partij. Als specialist in kunststof daksystemen en als verlengstuk van onze leveranciers willen wij onszelf presenteren. En wel met onze eigen stand. We laten hier graag onze duurzame premium kunststof daksystemen van het allerhoogste niveau zien. Onder het genot van een bakje koffie de uitgebreide mogelijkheden voor het platte dak bekijken? Wij presenteren hier kwaliteitsproducten zoals Rhepanol hfk, Rhepanol hg, Polyfin, Polyfin DUO, Rhenofol CV, Rhenofol CG, Frankosil 1K Plus en nog veel meer! 

stand 108

U kunt QRS vinden op stand 108. We hopen veel van onze relaties te mogen begroeten, maar we hopen ook nieuwe mensen te ontmoeten. Op het punt waar de beste producenten en verwerkers elkaar vinden. 

Heeft u vragen over onze producten, over de markt, over de toekomst van daken of over iets anders? Heeft u misschien advies nodig? Of wilt u gewoon eens babbelen over de stand van daken? We staan klaar om onze kennis met u te delen. Laat u informeren over de beste en meest duurzame keuzes op het gebied van dakmaterialen. De beurs zal plaatsvinden van 10.00 tot 18.00 uur in de Evenementenhal ‘Next Level’ in Gorinchem. Dat wilt u niet missen! 

Wilt u meer informatie over deze beurs? Kijk dan op de website van Daken & Zaken. Wilt u zich meteen aanmelden? Klik dan hier of scan de QR(S) code hieronder.

Scan deze QR code om je aan te melden voor de Daken & Zaken beurs.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of kunnen we ergens mee helpen? Benieuwd naar ons aanbod, hulp nodig met een project of wilt u gewoon eens kennismaken? Laat het ons dan weten! 

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren