De toonaangevende fabrikant voor innovatieve XPS-oplossingen. Het partnerschap beslaat de verkoop en levering van de innovatieve thermische isolatieplaten.
Jackon insulation
toonaangevende xps-oplossingen
qrs over jackon insulation

De toonaangevende fabrikant voor innovatieve XPS-oplossingen. Het partnerschap beslaat de verkoop en levering van de innovatieve thermische isolatieplaten Jackodur ten behoeve van daktoepassingen voor de Nederlandse markt.

Voor innovatieve XPS-oplossingen zijn wij de toonaangevende fabrikant. Het partnerschap beslaat de levering en verkoop van innovatieve thermische isolatieplaten.
Het partnerschap beslaat de verkoop en levering van de innovatieve thermische isolatieplaten Jackodur ten behoeve van daktoepassingen voor de Nederlandse markt.
Jackon insulation over qrs

QRS is voor ons de partij in Nederland als het gaat om toepassing van materiaal op het dak. Een samenwerking waarin we elkaar ondersteunen. Wij leveren de producten en zij zijn de specialist in de markt.

een op een

"We gaan heel direct met elkaar om. Erg korte lijnen. En als er eens iets mis is, dan is dat zo opgelost!" - Marco Duivelaar

Een project voor het datacenter van Schiphol Rijk. Voor dit daksysteem is gebruik gemaakt van 8400 m2 Rhepanol hfk grijs.
Meer weten over Jackon insulation?
Bekijk dan de website

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of kunnen we ergens mee helpen? Benieuwd naar ons aanbod, hulp nodig met een project of wilt u gewoon eens kennismaken? Laat het ons dan weten! 

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren