Polyfin FPO is gemakkelijk te verwerken en is bijzonder geschikt voor gebruik op nieuwe gebouwen, maar ook voor het herstel van objecten.
Polyfin AG
specialist in FPO
qrs over polyfin

Wij zijn al meer dan tien jaar exclusieve partner van elkaar. Daardoor voelen wij ons als onderdeel van Polyfin en zij van ons. Net als met andere duurzame relaties voelen wij ons écht een verlengstuk van deze partij binnen de Nederlandse markt. Je kunt op elkaar bouwen en dat voelt goed.

Je kunt op elkaar bouwen. Net als met andere duurzame relaties voelen wij ons echt een verlengstuk van deze partij.
Net als met andere duurzame relaties voelen wij ons écht een verlengstuk van deze partij binnen de Nederlandse markt. Je kunt op elkaar bouwen en dat voelt goed.
Wij zijn al meer dan tien jaar exclusieve partner van elkaar. Daardoor voelen wij ons als onderdeel van Polyfin en zij van ons.
Polyfin kunststof dakbanen zijn een kwalitatief hoogwaardige kunststof dakbaan bestaande uit flexibele Polyolefinen (FPO).
Polyfin over qrs

QRS is altijd waar ze moeten zijn en ze zijn altijd bereikbaar. Hun vindingrijkheid en kennis willen ze graag delen. Ze weten alles. En wat ze niet weten, gaan ze onderzoeken.

Persoonlijk

"Het is een hele fijne en vruchtbare samenwerking op een heel persoonlijk niveau." - Tobias König

Polyfin kunststof dakbanen zijn een kwalitatief hoogwaardige kunststof dakbaan bestaande uit flexibele Polyolefinen (FPO).
Meer weten over Polyfin AG?
Bekijk dan de website

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of kunnen we ergens mee helpen? Benieuwd naar ons aanbod, hulp nodig met een project of wilt u gewoon eens kennismaken? Laat het ons dan weten! 

Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren