Bekend is dat dit dak voorzien wordt van zonnepanelen en daarom heeft de klant gekozen voor deze hoogwaardige witte dakbedekking.

Polyfin fpo 

ROyal polak spices steenwijk

3.000 m2 Polyfin Duo

In juni 2017 is het bitumen dak van een bedrijfshal in Steenwijk overlaagd met ca. 3.000 m2  van onze witte hoogwaardige kunststof dakbedekking Polyfin 3015 Duo. Dit dak werd vervolgens voorzien van zonnepanelen en daarom heeft de klant gekozen voor deze hoogwaardige witte dakbedekking.

Deze kunststof dakbedekking heeft o.a. de werkstof FPO (Flexibele PolyOlefine). Polyolefine is kunststof op basis van uitsluitend koolstof en waterstof, het bevat geen chloorverbindingen, is lichter dan pvc en kan volledig hergebruikt worden. Het kan zonder scheidingslaag aangebracht worden op bitumen en polysterene dakbedekking.

olyolefine is kunststof op basis van uitsluitend koolstof en waterstof, het bevat geen chloorverbindingen, is lichter dan pvc en kan volledig hergebruikt worden.
Witte hoogwaardige kunststof dakbedekking Polyfin 3015 Duo op een bedrijfshal in Steenwijk.
Deze kunststof dakbedekking heeft o.a. de werkstof FPO (Flexibele PolyOlefine)
Rhepanol hfk is leverbaar in een breedte van o.a. 1,50m waardoor snelle applicatie en minimaal aantal overlappen is verzekerd. Dus 1 dakbaan voor alle toepassingen!

Welke rol pakt u?

Laat het ons weten
Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren