Voor de vernieuwing van de dakbedekking van Loods 8 in het Westelijk Havengebied is gekozen voor 10.500 m2 Rhepanol® hfk dakbedekking van FDT

RHEPANOL PIB

loods 8 Azië Pier Amsterdam

10.500 m2 Rhepanol® hfk

Voor de vernieuwing van de dakbedekking van Loods 8 in het Westelijk Havengebied is gekozen voor 10.500 m2 Rhepanol® hfk dakbedekking van FDT (FlachdachTechnologie). Klik hier voor een overzichtsvideo van dit mooie project!

Dit duurzame daksysteem wordt in alle gevallen alleen door gecertificeerde 'hfk ambassadors' aangebracht zonder gebruik van open vuur. Quality Roofing Systems importeert deze kunststof dakbedekking en adviseert dan wel begeleidt contractaannemers in Nederland in de applicatietraining van de Rhepanol® dakbedekking.

Quality Roofing Systems importeert deze kunststof dakbedekking en adviseert dan wel begeleidt contractaannemers in Nederland in de applicatietraining van de Rhepanol® dakbedekking.
vernieuwing van de dakbedekking van Loods 8 in het Westelijk Havengebied. Gebruik van 10.500 m2 Rhepanol® hfk dakbedekking van FDT (FlachdachTechnologie).
Dit duurzame daksysteem wordt in alle gevallen alleen door gecertificeerde 'hfk ambassadors' aangebracht zonder gebruik van open vuur
Rhepanol hfk is leverbaar in een breedte van o.a. 1,50m waardoor snelle applicatie en minimaal aantal overlappen is verzekerd. Dus 1 dakbaan voor alle toepassingen!

Welke rol pakt u?

Laat het ons weten
Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren