Rhepanol hfk; 1 dakbaan voor alle toepassingen.

RHEPANOL PIB

Startbaan 8 amstelveen

Combinatie rhenofol en rhepanol® hfk

Een prachtig project voor een mooie eye-catcher in Amstelveen gerealiseerd door Rhepanol® hfk Ambassador Roofwatcher B.V.  In opdracht van aannemer Wessels Zeist is dit prestigieuze appartementencomplex voorzien van Rhenofol CV onder de zonnepanelen en Rhenofol CG onder de balkons én onder de mos sedum. Daarnaast is Rhepanol® hfk toegepast op de binnentuin. Op de foto's te zien waar de bestrating en bloembakken zijn geplaatst. 

Een mooie combinatie van Rhenofol hfk, Rhenofol CG en Rhenofol CG
Daarnaast is Rhepanol® hfk toegepast op de binnentuin. Op de foto's te zien waar de bloembakken zijn geplaatst.
In opdracht van aannemer Wessels Zeist is dit prestigieuze appartementencomplex voorzien Rhepanol hfk, Rhenofol CV en Rhenofol CG.
In opdracht van aannemer Wessels Zeist is dit prestigieuze appartementencomplex voorzien van Rhenofol CV onder de zonnepanelen en Rhenofol CG onder de balkons met mos sedum.
Op Startbaan 8 in Amstelveen is een appartementencomplex voorzien van Rhepanol en Rhenofol.
Een prachtig project voor een mooie eye-catcher in Amstelveen gerealiseerd door Rhepanol® hfk Ambassador Roofwatcher B.V.
Rhepanol hfk is leverbaar in een breedte van o.a. 1,50m waardoor snelle applicatie en minimaal aantal overlappen is verzekerd. Dus 1 dakbaan voor alle toepassingen!

Welke rol pakt u?

Laat het ons weten
Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren