Omdat goede PV-panelen wel 35 jaar blijven liggen, moet het dakmateriaal minimaal zo lang mee gaan. Idealiter nog veel langer.

RHEPANOL PIB

Martinez Chocoladefabriek

18.000 m2 Rhepanol hfk®

Martinez Chocolade heeft afgelopen jaar een fabriek laten bouwen om aan de toenemende vraag voor hun premium chocolade te voldoen. 18.000m2 Rhepanol hfk zorgde voor het duurzaamste dak, dat geschikt is voor een groot veld met PV-panelen. Met het oog op de duurzaamheid, de schoonwaterverklaring, cost of ownership én de zonnepanelen was Rhepanol hfk vanzelfsprekend de beste keuze. Daarom koos de opdrachtgever bewust voor het beste daksysteem op de markt. Meer weten over dit project? Bekijk dan ons nieuwsbericht.

Voor Martinez waren duurzaamheid en de verwachte levensduur van het dak de belangrijkste factoren.
Martinez Chocolade heeft afgelopen jaar een fabriek laten bouwen om aan de toenemende vraag voor hun premium chocolade te voldoen.
18.000m2 Rhepanol hfk zorgde voor het duurzaamste dak, dat geschikt is voor een groot veld met PV-panelen.
Martinez Chocolade is een familiebedrijf dat sinds 1952 met liefde en toewijding werkt aan de ‘meest excellente chocoladeproducten’.
Voor bieden van zekerheid is Rhepanol hfk duidelijk de beste keuze. Zeker in combinatie met zonnepanelen. Het is de meest ideale combinatie voor een duurzaam dak.
Wij leveren vanuit onze rol dakmaterialen, maar vullen ook de technische oplossingen mee in.
Rhepanol hfk is leverbaar in een breedte van o.a. 1,50m waardoor snelle applicatie en minimaal aantal overlappen is verzekerd. Dus 1 dakbaan voor alle toepassingen!

Welke rol pakt u?

Laat het ons weten
Deze website gebruikt uitsluitend anonieme cookies voor analyse van bezoekersaantallen & gedrag op de website.
Meer Info
accepteren